Hirdetés
Bemutatás
Az oldal tájékozódást nyújt a mesék világában, legyen az akár népmese, klasszikus vagy kortárs mese. A katalógus a legkedveltebb mesék és rajzfilmek magyarul elérhető teljes online változatait is felsorolja. Ezen kívül a mese fontosságáról és pszichológiájáról is összegyűjtöttük a leginformatívabb cikkeket.
LEGFRISSEBB HÍREK
"Pesti" a székelyek között: a néptánc csalogatta a Hargitára, mára lélekben egy kicsit székelyföldi
Halász Anna története olyan, akár egy népmese. Csupán annyi csavarral, hogy az esetek többségében nem a magyarországi ember telepedik át Erdélybe, ez általában... Május 1.: így alakul a boltok nyitvatartása az ünnepnaponAlien-nap van, ezért bejelentettek egy új Alien-játékotA locsolástól a kacsolásig: 9 tipp, hogy idén bőséges legyen a paradicsomtermésedAI és automatizáció a designbanHülyén viselhető VR headsettet mutatott be a CanonEpres túrógombóc egy kis csavarral - ha egyszer kipróbálod, többé nem készíted máshogy!7 nokedlis egytálétel, mely túlmutat a tojásos verziónÍgy lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben7 magyar táskamárka, akiket neked is ismerned kell!A legdrágább zöldség 1000 euróba kerül"Nem lehet abbahagyni" csirke – ahogy Peti készítiKívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!
Halász Anna története olyan, akár egy népmese. Csupán annyi csavarral, hogy az esetek többségében nem a magyarországi ember telepedik át Erdélybe, ez általában... Május 1.: így alakul a boltok nyitvatartása az ünnepnaponAlien-nap van, ezért bejelentettek egy új Alien-játékotA locsolástól a kacsolásig: 9 tipp, hogy idén bőséges legyen a paradicsomtermésedAI és automatizáció a designbanHülyén viselhető VR headsettet mutatott be a CanonEpres túrógombóc egy kis csavarral - ha egyszer kipróbálod, többé nem készíted máshogy!7 nokedlis egytálétel, mely túlmutat a tojásos verziónÍgy lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben7 magyar táskamárka, akiket neked is ismerned kell!A legdrágább zöldség 1000 euróba kerül"Nem lehet abbahagyni" csirke – ahogy Peti készítiKívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!